Torty
Zrobimy dla ciebie torty:
- bento tort - małe, urocze torty o wadze 500 gram
- okolicznościowe - idealny na każdą okazję
- artystyczne z "wow" efektem
- lewitujące, które wyglądają, jakby przeczyły grawitacji
- weselne z klasyczną i nowoczesną dekoracją
- dla dzieci - kolorowe i radosne torty, które wywołają uśmiech na twarzy każdego malucha
- minimalistyczne w pastelowych kolorach, z kwiatami, złotem wyróżniają się elegancją i subtelnością
- tematyczne - torty dopasowane do konkretnego motywu przewodniego
Ogólne informacje
- jedna porcja dla dorosłej osoby 0,150 - 0,200 g; dziecięca porcja 0,120 - 0,150 g
- piętrowy tort robimy od 15-20 porcji (wagą od 3 kg)
- przy piętrowych tortach możesz wybrać różne smaki na każde piętro
Potrzebne informacje do wyceny tortu:
1. Wybierz smak.
2. Jaka waga lub na ile porcji jest potrzebny tort?
3. Zdjęcie dekoracji tortu lub szczegółowy opis.
4. Informacja o alergii
5. Odbiór osobisty (Sopot, Aleja Niepodległości 794, Bakery Cafe STORY) czy dostawa (podaj adres dostawy)
6. Data i godzina odbioru/dostawy
7. Kontaktowy numer telefonu
8. Paragon czy faktura?
Smaki
Waniliowa Truskawka
(waniliowy biszkopt/śmietankowy krem cheese /truskawkowy mus/czekoladowy krem ganache)
Bubble Gum
(truskawkowy biszkopt/śmietankowy krem cheese /truskawkowy mus/mus z banana/czekoladowy krem ganache)
Rafaello
(kokosowy biszkopt /czekoladowo-kokosowy krem z mascarpone/kokosowa chrupka z orzechami laskowymi/czekoladowy krem ganache)
Pina Colada
(kokosowy biszkopt/krem cheese/konfi z ananasa/kokosowy mus/czekoladowy krem ganache)
Kokosowy Rubin
(kokosowy biszkopt/krem cheese/kompote z wiśni/chrupka kokosowa/czekoladowy krem ganache)
Cytrynowa Ekzotyka
(cytrynowy biszkopt/śmietankowy krem cheese/ cytrynowy kurd/mus z mango/czekoladowy krem ganache)
Cytrynowa Bryza
(cytrynowy biszkopt/śmietankowy krem cheese/cytrynowy kurd/cytrynowy mus/czekoladowy krem ganache)
Pistacjowa Rapsodia
(pistacjowy biszkopt/pistacjowy krem/malinowe konfi/pistacjowy mus/czekoladowy krem ganache)
Jagodowa Rozkosz
(cytrynowy biszkopt/jagodowy krem cheese/jagodowy mus/jagodowe konfi/czekoladowy krem ganache)
Truskawkowe mohito
(cytrynowy biszkopt/truskawkowy krem cheese/truskawkowy konfi/miętowy mus/czekoladowy krem ganache)
Czerwony aksamit (Red Velvet)
(czekoladowy biszkopt czerwony aksamit/śmietankowy krem cheese/kompote z wiśni lub malinowe konfi/czekoladowy krem ganache)
GUACAMOLE
(pomidorowy biszkopt z bazylią/śmietankowy krem cheese/pomidorowy mus/mus z awokado/czekoladowy krem ganache)
Snickers
(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/karmel/orzechy ziemne/czekoladowy ganache)
Ferrero
(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/chrupka z orzechami laskowymi/karmel/orzechy laskowe/czekoladowy ganache)
Orzechowa gruszka
(orzechowy biszkopt/orzechowy krem cheese/chrupka z orzechami/kompote z gruszki/czekoladowy ganache)
Banoffi
(czekoladowy biszkopt/krem cheese cappuccino/ banan/karmel/mus z banana/czekoladowy ganache)
Wiśnia w czekoladzie
(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/ kompote z wiśni/czekoladowy ganache)
Baileys
(kawowy biszkopt/krem cheese/mus Baileys/kawowe przesączenie/czekoladowy ganache)
Malinowa Czekolada
(czekoladowy biszkopt/krem cheese/malinowe konfi/muss trzy czekolady/czekoladowy ganache)
Miętowy Urok
(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/cytrynowy kurd/miętowy mus/czekoladowy ganache)
Czekoladowy
(czekoladowy biszkopt/śmietankowy krem cheese/mus z trzech rodzajów belgijskiej czekolady/czekoladowy ganache)
Kawowa Ekstrawagancja
(kawowy biszkopt/pomarańczowy ganache/kawowe przesączenie/czekoladowa chrupka/czekoladowy ganache)
Czekoladowa egzotyka
(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/mus z pomarańczy/konfi z marakuji zpieprzem chili/karmel mango/czekoladowy ganache)
OREO
(czekoladowy biszkopt/śmietankowy krem z ciastkami Oreo/czekoladowy krem ganache)
Totalna Truskawka
(truskawkowy biszkopt/śmietankowy krem cheese /truskawkowy mus/truskawkowe konfi/czekoladowy krem ganache)
Wyśmienite Mango
(biszkopt z mango/śmietankowy krem cheese /mus z mango/karmel mango/konfi z kawałkami mango/czekoladowy krem ganache)
Smak Jesieni
(waniliowy biszkopt /jabłkowe nadzienie ze sultańskimi rodzynkami i cynamonem/karmelowy krem/czekoladowy krem ganache)
Tiramisu
(klasyczny waniliowy biszkopt/śmietankowy krem z mascarpone/kawowe przesączenie z Baileys/mleczna czekołada/czekoladowy krem ganache)
Klasyczny Miodownik
(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone)
Klasyczny Miodownik z nadzieniem
(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone/ karmel mango lub wiśniowe kompote)
Miodownik (dekoracja)
(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone/czekoladowy krem ganache)
Miodownik z nadzieniem (dekoracja)
(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone/ karmel mango lub wiśniowe kompote/czekoladowy krem ganache)
Klasyczny Napoleon
(cienkie blaty z francuskiego ciasta/waniliowy budyniowy krem “Dyplomat”)
Czekoladowy Napoleon
(cienkie czekoladowe blaty z francuskiego ciasta/czekoladowy budyniowy krem “Dyplomat”)
Klasyczny Napoleon z nadzieniem
(cienkie blaty z francuskiego ciasta/waniliowy budyniowy krem “Dyplomat”/wiśniowe kompote lub malinowe konfi)
Kijowski Tort
(orzechowe bezowe blaty/waniliowy oraz czekoladowy maślany krem/orzechy laskowe)