tortyTorty

Zrobimy dla ciebie torty:

- bento tort - małe, urocze torty o wadze 500 gram

- okolicznościowe - idealny na każdą okazję

- artystyczne z "wow" efektem

- lewitujące, które wyglądają, jakby przeczyły grawitacji

- weselne z klasyczną i nowoczesną dekoracją

- dla dzieci - kolorowe i radosne torty, które wywołają uśmiech na twarzy każdego malucha

- minimalistyczne w pastelowych kolorach, z kwiatami, złotem wyróżniają się elegancją i subtelnością

- tematyczne - torty dopasowane do konkretnego motywu przewodniego

 

Ogólne informacje

- jedna porcja dla dorosłej osoby 0,150 - 0,200 g; dziecięca porcja 0,120 - 0,150 g

- piętrowy tort robimy od 15-20 porcji (wagą od 3 kg)

- przy piętrowych tortach możesz wybrać różne smaki na każde piętro

 

Potrzebne informacje do wyceny tortu:

1. Wybierz smak.

2. Jaka waga lub na ile porcji jest potrzebny tort?

3. Zdjęcie dekoracji tortu lub szczegółowy opis.

4. Informacja o alergii

5. Odbiór osobisty (Sopot, Aleja Niepodległości 794, Bakery Cafe STORY) czy dostawa (podaj adres dostawy)

6. Data i godzina odbioru/dostawy

7. Kontaktowy numer telefonu

8. Paragon czy faktura?

 

Smaki

Waniliowa Truskawka

(waniliowy biszkopt/śmietankowy krem cheese /truskawkowy mus/czekoladowy krem ganache)

 

Bubble Gum

(truskawkowy biszkopt/śmietankowy krem cheese /truskawkowy mus/mus z banana/czekoladowy krem ganache)

 

Rafaello

(kokosowy biszkopt /czekoladowo-kokosowy krem z mascarpone/kokosowa chrupka z orzechami laskowymi/czekoladowy krem ganache)

 

Pina Colada

(kokosowy biszkopt/krem cheese/konfi z ananasa/kokosowy mus/czekoladowy krem ganache)

 

Kokosowy Rubin

(kokosowy biszkopt/krem cheese/kompote z wiśni/chrupka kokosowa/czekoladowy krem ganache)

 

Cytrynowa Ekzotyka

(cytrynowy biszkopt/śmietankowy krem cheese/ cytrynowy kurd/mus z mango/czekoladowy krem ganache)

 

Cytrynowa Bryza

(cytrynowy biszkopt/śmietankowy krem cheese/cytrynowy kurd/cytrynowy mus/czekoladowy krem ganache)

 

Pistacjowa Rapsodia

(pistacjowy biszkopt/pistacjowy krem/malinowe konfi/pistacjowy mus/czekoladowy krem ganache)

 

Jagodowa Rozkosz

(cytrynowy biszkopt/jagodowy krem cheese/jagodowy mus/jagodowe konfi/czekoladowy krem ganache)

 

Truskawkowe mohito

(cytrynowy biszkopt/truskawkowy krem cheese/truskawkowy konfi/miętowy mus/czekoladowy krem ganache)

 

Czerwony aksamit (Red Velvet)

(czekoladowy biszkopt czerwony aksamit/śmietankowy krem cheese/kompote z wiśni lub malinowe konfi/czekoladowy krem ganache)

 

GUACAMOLE

(pomidorowy biszkopt z bazylią/śmietankowy krem cheese/pomidorowy mus/mus z awokado/czekoladowy krem ganache)

 

Snickers

(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/karmel/orzechy ziemne/czekoladowy ganache)

 

Ferrero

(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/chrupka z orzechami laskowymi/karmel/orzechy laskowe/czekoladowy ganache)

 

Orzechowa gruszka

(orzechowy biszkopt/orzechowy krem cheese/chrupka z orzechami/kompote z gruszki/czekoladowy ganache)

 

Banoffi

(czekoladowy biszkopt/krem cheese cappuccino/ banan/karmel/mus z banana/czekoladowy ganache)

 

Wiśnia w czekoladzie

(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/ kompote z wiśni/czekoladowy ganache)

 

Baileys

(kawowy biszkopt/krem cheese/mus Baileys/kawowe przesączenie/czekoladowy ganache)

 

Malinowa Czekolada

(czekoladowy biszkopt/krem cheese/malinowe konfi/muss trzy czekolady/czekoladowy ganache)

 

Miętowy Urok

(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/cytrynowy kurd/miętowy mus/czekoladowy ganache)

 

Czekoladowy

(czekoladowy biszkopt/śmietankowy krem cheese/mus z trzech rodzajów belgijskiej czekolady/czekoladowy ganache)

 

Kawowa Ekstrawagancja

(kawowy biszkopt/pomarańczowy ganache/kawowe przesączenie/czekoladowa chrupka/czekoladowy ganache)

 

Czekoladowa egzotyka

(czekoladowy biszkopt/czekoladowy krem cheese/mus z pomarańczy/konfi z marakuji zpieprzem chili/karmel mango/czekoladowy ganache)

 

OREO

(czekoladowy biszkopt/śmietankowy krem z ciastkami Oreo/czekoladowy krem ganache)

 

Totalna Truskawka

(truskawkowy biszkopt/śmietankowy krem cheese /truskawkowy mus/truskawkowe konfi/czekoladowy krem ganache)

 

Wyśmienite Mango

(biszkopt z mango/śmietankowy krem cheese /mus z mango/karmel mango/konfi z kawałkami mango/czekoladowy krem ganache)

 

Smak Jesieni

(waniliowy biszkopt /jabłkowe nadzienie ze sultańskimi rodzynkami i cynamonem/karmelowy krem/czekoladowy krem ganache)

 

Tiramisu

(klasyczny waniliowy biszkopt/śmietankowy krem z mascarpone/kawowe przesączenie z Baileys/mleczna czekołada/czekoladowy krem ganache)

 

Klasyczny Miodownik

(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone)

 

Klasyczny Miodownik z nadzieniem

(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone/ karmel mango lub wiśniowe kompote)

 

Miodownik (dekoracja)

(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone/czekoladowy krem ganache)

 

Miodownik z nadzieniem (dekoracja)

(miodowe blaty/krem ze śmietany i mascarpone/ karmel mango lub wiśniowe kompote/czekoladowy krem ganache)

 

Klasyczny Napoleon

(cienkie blaty z francuskiego ciasta/waniliowy budyniowy krem “Dyplomat”)

 

Czekoladowy Napoleon

(cienkie czekoladowe blaty z francuskiego ciasta/czekoladowy budyniowy krem “Dyplomat”)

 

Klasyczny Napoleon z nadzieniem

(cienkie blaty z francuskiego ciasta/waniliowy budyniowy krem “Dyplomat”/wiśniowe kompote lub malinowe konfi)

 

Kijowski Tort

(orzechowe bezowe blaty/waniliowy oraz czekoladowy maślany krem/orzechy laskowe)